Eläimet


Nimi: Pulu (alunperin/ oikea nimi Lusca)
Muita nimiä: Publu, Bibuli, Bibable jne xD
Laji: Neitokakadu
eng. Cockatiel
lat.Nymphicus hollandicus
Syntynyt: Keväällä 2009

Sukupuoli: Koiras
Väri: Harmaa (helmiäinen piilogeeninä)

Pulu on hyvin omistajansa kaltainen otus. Yhdellä hetkellä rapsutus, ruoka jne. on parasta maailmassa ja seuraavalla taas ei mikään kelpaa xD Ja se kyllä jaksaa huutaa jos on jotain vailla..

Tuoreruokaan Pulu ei koske, eikä edes pelletteihin.. Vain siemenseos ja hirssi kelpaa.. Eikun hetkinen, kelpasihan sipsi, popcorni, pizzanreuna, leipä, ja sellaiset...

Muiden eläinten kanssa se tulee hyvin toimeen. Koirien päälle se esim. kiipeää syömään sipsiä tai ahdistelee viheltelemällä ihan nenässä kiinni.. Toisten lintujen kanssa ei edes sukupuolella ole väliä sillä tälle pojalle kelpaa kaikki!
Pululla onkin tyttöystävä nimeltä Inkeri joka on siskoni lintu ja sattumoisin tyttö ^^ Tämän kanssa on monet munat tehty..
Kiima-aikana Pulu onkin erityisen agressiivinen jos Inkeri on lähellä, etenkin minua kohtaan... Monet haavat on sormiin, varpaisiin ja nilkkoihin saatu kun Pulu on purrut..
Mutta huolimatta siitä kuinka ärsyttävä ja kovaääninen tämä lintu on niin pahan mielen tullessa, Pulu on lohduttamassa <3_________________________________________________________________________

Nimi: Hani (Vanilla's Honey Quest of Harmony) FI18916/16
Muita nimiä: Muumuu, Pipana
Rotu:Suomenlapinkoira eng. Finnish Lapphund
Syntynyt: 9.2.2016
Sukupuoli: Narttu
Väri: Parkki vaalein merkein


Hani, päin vastoin kun Pulu on kaikkien kaveri ja aina innoissaan muita koiria nähdessään. Koirakaverit on siis ihan parasta ja koirapuisto onkin aina mieluinen paikka.

Kun muutettiin rivitaloon Vantaalle, niin Hanille iski eroahdistus ja poissa ollessa naapurit saavat nauttia sen kovaäänisestä meluserenaadista. Ahdistuksissaan Hani ei kuitenkaan mitään luvatonta tuhoa, vaan kantelee tavaroita ja leluja ympäriinsä.

Hani on myös taitava tempuntekijä ja siksi aloitammekin vuoden 2017 alussa koiratanssin. Myös nenätyöskentely tuntuu olevan vahvana.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti