keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Tampere Kuplii

Viime viikonloppuna tuli pyörähdettyä Tampereella, Tampere Kupliissa! Cossina siis oli Ao no Exorcistin Suguro "Bon" ja kuulemani mukaan hyvältä näytti XDDD Paljon oli taas hienoja cosseja liikenteessä ja yllätyin että siellä oli jonkin näköinen Resident Evil ryhmä!!!!!!! Sain pari faniakin X'D (kun niitä ei muutenkin olis ihan sikana. Pitäisköhä sitä perustaa itelleen fanikerho~ Ei vaiskaa XDDD)

Kaverit osallistui cossikisaan ja pääsi kuuden parhaan joukkoon! Nyt vaan jännitetään et miten äänestyksessä käy~ Stressasin että millaisen paikan saan kun halusin kuvaamaan kisoja ja kiitos ystävällisen tuomarin ja juontajan, sain uuden virkanimen "valokuvaaja" ja pääsin kolmanteen riviin!!!! XDDD Nyt pitää vaan laittaa kuvia anikiin kunhan jostain keksin tunnukset ja että mihin ne tarkalleen ottaen pitää laittaa..

Illalla finaalikaksikon kanssa lähettiin vielä Rodeoon tanssimaan! Vanhaa musiikkia siellä soi pitkälti mutta jonkun tunnin verran modernimpaakin XDD Upea sisustus btw! <333 Ja ihanan rento meininki!!!!!


Eli oli oikein mukava reissu ja kiitos Zerolle ja Sannalle hyvästä paluumatkaseurasta ja Analle majoituksesta 

Ja vielä lopuksi kuva cossistani!!!

3 kommenttia:

  1. hei, otin susta ja Renzosta kuvan silloin Tampere kupliissa, eli jos haluat sen niin ota yhteyttä e-mailiin cafe.sensei.nyap@gmail.com

    VastaaPoista
  2. mä niin mennään sinne dance central cosseissa. ku tracon tulee!

    VastaaPoista