torstai 14. helmikuuta 2013

Kun cossi ei vain sovi

Olet laittanut paljon rahaa, nähnyt kymmeniä ellet satoja tunteja vaivaa,puet koko puvun päälle, mikään ei ole pielessä ja cossi on oikeasti upea..
Mutta se ei vain sovi!

Näin kävi nyt Jiang Weissa. Alkaa näyttää aika pahalta..

Ei ole väliä mitä cossaat, miltä se näytää, kuinka hyvin se on tehty jos sitä kantaa kunnialla. Kantajasta näkee aina onko hän ylpeä puvustaan. En halua pilata kaikkea sitä potentiaalia, mitä Jiang Wei pitää sisällään vain siksi että en pysty pitämään sitä päälläni miettimättä kokoajan miltä näytän.. Tämä cossi ei sovi conittamiseen koska se on todella jäykkä/topattu. Se ei ole liian pieni mutta siinä tulee ahdistava olo. Se menee varmaan vaan photoshoottiin ja se näyttää muutenkin paremmalta kesällä.

Päätin siis että Jiang Wei siirtyy myöhemmälle ja opin tästä sen että cosseja pitää tehdä sen pohjalta mikä sillä hetkellä on fiilis eikä minun tapauksessani pidä lähteä etsimään vanhoista kansioista kuvia "Hmm.. Mitäs mulla on ollut täällä kolme vuotta listalla?" Harmi on se, että paljon hyviä hahmoja jää tekemättä sen takia mutta ainakaan ei ole riskiä jäädä kesken :3 Ja ikuisuusprojekteja saa olla aina ^^

Tajusin myös tämän projektin periksi antaessani että cossaan oikeasti vain itseäni, en muita varten. En nauti cosplaysta jos teen pukuja vain jotta muut olisivat iloisia siitä että tein jonkin teityn hahmon. Tietenkin se on aina mukaa jos joku ihminen on innoissaan tekemästäni puvusta!

Cossausrytmistäni sen verran että uskon olevan fiksuinta jos teen pääasiassa suhteellisen yksinkertaisia cosseja ja muutaman vaikean/ monimutkaisen per vuosi. Ja 18 pukua per vuosi on ehkä vähän liikaa XDD

T. Omia rajojaan nyt paremmin tuntea cossaaja

4 kommenttia:

 1. "Tajusin myös tämän projektin periksi antaessani että cossaan oikeasti vain itseäni, en muita varten. En nauti cosplaysta jos teen pukuja vain jotta muut olisivat iloisia siitä että tein jonkin teityn hahmon. Tietenkin se on aina mukaa jos joku ihminen on innoissaan tekemästäni puvusta!"

  Paras ”Cosplay lausahdus” palkinto meni juuri sinulle! ☆⌒(*^∇゜)v Tuo on niin totta. Kunpa vain pitäisin tuon mielessäni tulevaisuudessa!

  VastaaPoista
 2. Kiitos <3 Tuli fiilis että osaan oikeasti omaan fiksuja mielipiteitä. Itse opin sen kantapään kautta ;3 Potkin sen sulle takaraioon jos ei muuten tunnu mielessä pysyän XD

  VastaaPoista
 3. Hmm joo siis tä oli kiinostavaa lukea mutta en vaan nyt keksis mitä järkevää sanois ku että tä koko teksti on järkevä. xD Siis cossejahan kannattaa tehdä fiilispohjalta että ei innostus yhtäkkiä katoa ja cossinteko on vain yhtä BLERGH-iä. Tiedän myös tunteen ku näkee kauheesti vaivaa ja on ylpeä cossista jne mutta lololol se vaan jostain syystä ei sovi! D: Se on jotenki aika kiusallista haha.

  Mutta joo siis kunhan tän cossin joskus näkis koska Dynasty Warriors. <3 Edes photoshootti!

  VastaaPoista
 4. nyt frostin jälkeen voin kyllä sanoa, että 'T. Omia rajojaan nyt paremmin tuntea cossaaja' < kyllä sopii loistavasti mullekkin :DD jatkossa on kivempi pitää cossia päällä kun siihen on käytetty tarpeeksi aikaa eikä asioita ole tehty kiireessä huolimattomasti + taidoista välittämättä.

  VastaaPoista