lauantai 20. heinäkuuta 2013

Animecon ja uusi harrastus!

Animeconista:

Miten niin oli RoXas_ taas niin hyvän
näköne.. ja Pitkä!
 Tunnelma yleisesti oli vähän lattea.. Cossina oli siis Magista tuttu Sinbad. Sinbadin shoottaaminen oli itsesiassa aika hankalaa koska ei yleisfiiliksen takia olikein meinannut päästä hahmoon... Oli silti ihan kivaa :)

Yöpyminen tapahtui lattiamajoituksessa. Lauantai-iltana majoitukseen palattuamme, iski tarve ähteä ulos ja niinpä lähdin juoksemaan ja muuten vaan pyörimään ulos vähäksi aikaa! Sain majoitusvahdeilta hämmästyneitä katseita ja kommentteja tasolla "No mites nyt näin terveellisesti?" XD Palattuani, pysähdyin käytävällä tuijottamaan kuivumaan ripustettuja suojuksia ja housuja.. Tunnistin nämä yhden Shin-cossaajan varusteiksi ja seuraavana päivänä kun juttelin kyseisen henkilön kanssa hetken, sanoi hän rintapanssarin olevan sählysuojus 8D En tiennyt ennen että sählyssäkin on oikeasti suojuksia XD Reisisuojat olivat kuulemma oikeat jenkkifutis suojukset!

Kävin myös Elffin kanssa rakentavan keskustelun Sinbad-cossista :D

Hehe jalkavamma!
Ainakin kengät näkyy <3
Olin kauhean töykeä kun roikuin ja kyöhnäsin tietyissä ihmisissä kokoajan.. Anteeksi mm. Sofia -////-' Sain samalla Sofialta nimen "Herkkä kukkanen". Olin kuulemma niin ihana ja suloinen..

 Sen sijaan paluumatka oli mitä hulvattomin!!! PC:n conbussilla siis oltiin liikkeellä ja etenkin Lahden puolentunnin tauko kului jenkkifutista pelatessa XD (Ei ollut mitään lippupalloa!) Kiitos sille Shin (Eyeshield 21) cossaajalle pallon lainasta <3
 Helsingistä sitten toisella bussilla Vantaalle hakemaan koirat ja siitä heitettiin pri kaveria kotiin ja ajettiin kotiin. Puoli neljä yöllä oltiin kotona. Onneksi opettaja oli todennut "Et kuitenkaan jaksa tulla seitsemäksi kouluun joten tule yhdeksitoista." Suht helppo maanantai siis ^^Anteeksi näin lyhyestä raportista.. Olen laiska ja itseasiassa huono kirjoittamaan etenkään matkoistani mitään ^^' Ja on ollut tämän reissun jälkeen aika kuollut olo..

Uusi harrastus, Jenkkifutis!
Taklaus jättää jälkensä...
Niille jotka miettivät, tämä harrastus on vain osittain inspiroitunut Eyeshield 21:stä! Alkuinnostus tuli tämän vuoden Superbowlista <3

Tämä tarina alkoi näin: Ostimme Sannan kanssa pallon ja seuraavana päivänä menimme tsekkaamaan Kuusankoskella sijaitsevan kentän. Heittelimme kentän reunalla ja sitten paikalle alkoi ilmestyä tyttöjä ja poikia jenkkifutis varusteet kainalossa!! Pian kuului huuto "Oletteko tulossa harkkoihin?!" Ilmoitimme heti tulleemme vain vilkaisemaan kenttää ja meitä houkuteltiin heti mukaan. Näin päädyin harkkoihin (ilman varusteita). Juoksimme näissä harjoituksissa routeja ja tästä toipumisesta kesti 4 päivää!!!
Indians vs. Wolves 38-40

Seuraavan kerran kävin harkoissa tässä toissapäivänä (torstaina) jolloin keskityttiin taklaukseen. Harkat olivat kaatosateessa!!! Taisin hieman vilustua siinä vaikka sateessa olikin tosi mukava (oikeasti) treenata! Sain kypärän ja rintasuojan ekaa kertaa päälle! Ensi viikolla saan housut ja jalkasuojat! Tänään oli pelikin johon minua pyydettiin puolustukseen mutta, kieltäydyin ihan vain siksi että olin ollut vasta kahdissa harkoissa. Nyt kyllä jälkeen päin vähän harmittaa..

Olen nyt virallisesti Kouvola Indiansien pelaajalistoilla! Malttamattomana odotan tiistain harkkoja! Jenkkifutis vain yksinkertaisesti on rakkaus <3

4 kommenttia:

 1. Minulla kans Animecon ei ollut mikään paras coni. On ollut desun jälkeen kadoksissa oma cossaus intoni, ja toivottvasti saan sen Traconiin mennessä takas.

  Onneksi olkoon pelaajalistalle pääsystä >:3 Pitää joskus tulla kahtomaan jos oot pelaamassa pelissä, tahdon tosiaankin itsekkin nähdä jenkkifutista livenä.
  Outoa sillä aluksi olin vain että mitä järkeä koko lajissa on. Sitten kaveri yllytti katsomaan ES21n ja kun sen kautta oppi sääntöjä, tajusi miten mielenkiintoisesta lajista oikeasti on kysymys.
  Urheilu on kyl mukavaa joukkueessa! itekki pelannut 6 vuotta pesistä, niin hieman kaipaa joukkueurheilua.
  Mitä paikkaa oikein pääset pelaamaan? :3

  VastaaPoista
 2. Mäki olin aluks koko lajista et mitä järkee! Tos eilisessä pelissä olisin pelannu puolustuksessa. Kattoo sit mikä paikka mulle vakiintuu kun treenaan enemmän~ Ja kiitos onnitteluista :D

  VastaaPoista
 3. Herkkä Kukkaseni! : D Hellyydenkipeytesi oli vain somaa, don't you worry!
  Also, syytän sua siitä, että nyt luen Eyeshieldiä. Oota vaan, väännän sen cossin vielä!

  VastaaPoista