sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Traconin kevyt jälkipuinti ja loppuvuoden suunnitelmia


Ensin Guinness World Records:

Eli 7.9. kokoontui Tampereen Särkänniemeen suuri määrä pelihahmoja yrittämään "Mahdollisimman monta pelihahmoa samassa paikassa"-ennätystä. Monta hahmoahan siellä oli ja paljon tuttujakin löytyi! Jännittävien hetkien jälkeen lopulliseksi määräksi tuli 497 eli uusi ennätys tuli!!! Hyvä me maailmanennätysihmiset!!!!!

Pääsin siskoni kanssa vielä MTV3 kymppiuutisten loppukevennykseen :D On se jännää kun mies tulee kameran kanssa ihan naamaan kiinni ja toinen mikin kanssa että "Kerro mistä pelistä hahmosi on?" Olin aivan varma että alkaisin sönköttää mutta ihan hyvin siitä selvisin XD Viimeisten joukossa ollut Ordon Link on siskoni <3 Kyllä oli sukulaiset ylpeitä ;)


Traconista lyhyesti
Yleistunnelma oli ihn hyvä vaikkei suurta hypetystä tullutkaan missään vaiheessa Jos coneista ei enää saa
Olin lauantai aamuna ananas XD
mitään irti niin pitää varmaan alkaa touhuta coneissa jotain astetta jännittävämpää ;D. Sää oli hyvä ja vaikka kävijöitä oli järjettömästi niin tilat riittivät hyvin! Pelästyin ensin kun kuulin että cossikisoihin ei ole paikkalippuja vaan pitäisi jonottaa mutta, kun menimme viimeminuuteilla jonon hännille (vaikka se ylsi ulko-oville saakka) pääsimme sisään ilman ongelmia ja saimme vielä tosi hyvät paikat molempina päivinä ja tilaa taisi vielä jäädä useammalle kymmenelle kisojen alettua. Väsymys tosin painoi päälle aikalailla koko viikonlopun pitkäaikaisten, pienten, uniongelmien vuoksi...

Vaikki Shingeki no Kyojineja olikin mielin määrin niin sain pienen kipinän itsekkin joko talvella tai ensi kesänä cossata ja mielessä on käynyt Erd Gin. Aloitan varmaan geareista koska rakastan sellaista pikkunäpertelyä ^^

Dante
Punainen tekonahka. Minulta kysyttiin pari kertaa, mistä löysin nahan tähän cossiin joten tässä linkki:
Sivun alapäässä oleva Ferrarinpunainen tekonahka

 Danten kaulassa roikkuvasta amuletista. 

Muotoilin amuletin ensin finnfoamista vähän pienempänä kun lopullinen koko ja päälle tuli kerros polymorfia johon piirsin/ painoin kuviot ja kirjoitin kaiverruksen taakse kuten kyseisessä blingissä on sanottu olevan. Maalasin spraymaaleilla ja jalokiven kynsilakkaa. Päällä paksu kerros kirkasta spraylakkaa.

Kokeilin tätä ensikerran Sinbadissa mutta, olen huomannut että kun tehdään jotain metallista esim. nyt vaikka Sinbadin korut ja miekka, on tärkeää että jos ostat vaikka kultaiset korvarenkaat, et saa maalipinoistasi muissa blingeissä yhtä kirkasta elleivät ne ole sitten oikeasti metallia joten tee niinkuin minä teen ja maalaa samalla maalilla kyseiset korvarenkaat kun muut korut! Spraymaalit ovat tähän tarkoitukseen hyvä. Maalasin samalla spraymaalilla tuon Danten amuletin ketjun kun itse amuletin ja se näyttää minusta paljon yhteensopivammalta kuin että ketju olisi täysin kirkas. Kannattaa edes kokeilla että näkee eron.

Ebony & Ivory
Ensimmäisessä kuvassa näkyy pohjaa käyttämäni aseet jotka olivat huomattavasti pienemmät kun lopulliset aseet. Liipsimen kehykset ovat samankokoiset joten siitä voi päätellä miten pienet aseet ovat :D
Eli työt alkoivat hieman muotoilemalla pohja-aseita ja sitten sai hetken kuumaliimapistooli laulaa kun liimasin ympärille finnfoamia ja veistin aseet oikeaan muotoon. Seuraavaksi oli edessä armoton hio-kittaauudestaan taistelu jonka jälkeen sain aseet "tarpeeksi" sileiksi jonka jälkeen sain ne pohjamaalatua ja lopulta pintamaalattua ja lakattua. Huomaatte aseiden kahvoista että minä en tunnissa pysty mitään Monalisoja maalaamaan XD Kuvista se ei näy kunnolla mutta, päällä taas paksu kerros kirkasta lakkaa joka pehmentää samalla karheaa pintaa.


Takki
Takin nahan kuten jo aiemmin mainitsin, löysin Kangasmallasta ja kyseinen keinonahka oli veneverhoilunahkaa! Suojasin varmuudelta vasemman käteni ideaalisiteellä sillä pelkästään sovituksissa nahan karhea, nurjapuoli hiersi kyynärtaipeeni punaiseksi. Side pelasti conissa ^^

Bindit
Bindeistäni kysyttiin myös muutamaan kertaan. Itselläni on B-kupin rinnat jotka on omaksi onnekseni helppo teipata piiloon.

Mircopore ihoteippi. Tämä rulla oli 25mm
Käytän Microporen iho/haavateippiä jota löytyy ruskeana ja valkoisena. Apteekkarit väittävät ettei värien liimapinoissa ole eroja mutta, omien kokemusteni pohjalta sanon että valkoisessa on vahvempi liima kuin ruskeassa. Eli käytän siis itse valkoista. Valkoisessa on hyvänä puolena lisäksi se että se on helppo puuteroida oman ihon sävyiseksi (eli puuteroikaa teippi kun olette teipanneet!) Teippiä löytyy ainakin 10 ja 25mm leveyttä. Joissain apteekeissa on ollut joskus 50mm teippiä mutta, sitä ei enää myydä muualla kuin netissä..


Pieni vinkki teippien poistamiseen: Mene kuumaan suihkuun ja odota että teippi vähän pehmenee ja iho turtuu /puutuu  ja revi varovasti molemmista päistä keippikerrosta irti. Vesikelloja saattaa tulla jos teipit teippaa liian tiukkaan. Olen selvinnyt useamman conin nyt vain punoituksella ja pienellä ihoruhjeella joka paranee parissa päivässä.
Rebellion
Tästä ei ole paljoa kerrottavaa. Miekka on puuta. Kylkiluut ovat finnfoamia, pääkallot ilmakuivuvaa, häyhenen kevyttä massaa eikä tietenkään saa unohtaa kittiä jota meni varmaan puolikas tuubi XD

Mutta miten miekka pysyi selässä?
Kuvassa näyttää ettei se ole millään kiinni.. Tästä voimme kiittää mgneetteja jotka löysin clas Ohlsonilta. Valjaissa on kaksi magneettia joista ylemmän nostovoima on 50kg ja alemman 35kg. Ompelin magneetin vastakappaleen valjaiden sisään kun taas pistoolikotelon kohdalla olevan vain teippasin kotelon sisään kun en jaksanut muuta alkaa miettiä ja tämä toimi XD


Fanfest

Fanfest on edessä kahden viikon kuluttua ja uudet cossit jo työn alla~ Festi menee  aika uimarien täytteisenä silllä iltabileissä ja toisena päivänä on päällä Free!:n poikia Eli Iltabileissä Harun clubipuku ja toisena päivänä Rin! Vielä en tiedä minkä cossin laitan toiselle päivälle mutta jos en mitään keksi niin Haruna koko lauantain~ Ketä kaikkia voin bongailla Fanfestissä?

Pari tuttavaan i käyttävät esim. t-paitojen kuvien panaimiseen t-paitapaperia johon tulostetaan mustetulostimella kuva ja silitetään paitaan. Aion kokeilla tätä häissä khdessa cossissa ahkerasti. Jäljen näette Fanfestissa!


Tähän loppuun vielä pahoittelut kun en ole sanut tehtyä minkäänlasia tutorialeja pitkään aikaan tai pitänyt päiväkirjaa pukujen teosta.. Lupaan parantaa tapani ja blogini vielä tämän vuoden puolella..

5 kommenttia:

 1. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että coneissa täytyy alkaa tekemään jotain astetta jännittävämpää :D

  ps. Voin tulla Petraks jos teet Erdin!! Saisin iteki väännettyy ne gearit XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu juu yhessä jännempää tehdään XD

   Ja tod tuut Petraks! Mist me saadaan se kolmas kummajainen?

   Poista
 2. Miulla kaatui Traconin cossi juuri bindaukseen, itelläni C koko ja ei vaan meinannut tulla mitään, eikä itseasiassa tullutkaan :III Ja vielä ku sivubindit piti tehdä. Jännää et kämpillä koettaessa oli onnistunut, ehkä se oli se conijännitys.

  OHOHO Erd, ajattelinki milloin sinä lankeat SNKiin. Ite tulen cossimaan ensi vuonna Hanjia koska se muija on NIIN paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonhan mä sitä kattonu meilkein alusta asti XD Joo pistetään OMA ryhmä kasaan XDDDD

   Poista
  2. AI oot vai, en tiennyt XD No hyvä hyvä, luuli jo että olet jälkiherännäinen. Oikein OMA isoilla kirjaimilla 8D JOO, Ryhmät on kivoja! niitä ei voi olla liikaa!

   Poista