torstai 17. heinäkuuta 2014

Eyeshield 21 - Sena Kobayakawa

Kuka: Sarjan päähahmo. Sena on Deimon High Schoolin oppilas jonka Hiruma väkisin värväsi running backiksi koulun amerikkalaisen jalkapallon joukkueeseen.
Sena on helposti pompoteltavissa, minkä vuoksi hän onkin ollut juoksupoikana koko elämänsä ja tämän seurauksena hänestä on kehittynyt todella nopea juoksija.
Salatakseen hänen uskomattomat juoksutaitonsa muista klubeilta, Hiruma salasi Senan henkilöllisyyden vihreällä eyeshieldilla. Tästä peitenimi Eyeshield 21 ;)

Missä: Animecon 2014

Miksi: Katsottuani Eyeshield 21:stä Sena jäi mieleen ^^

Miten: Alla oli oikeat jenkkifutis varusteet (harttarit ja kaikki jalkojen suojukset, nappikset) Paidan ja sukat tein kokonaan itse. Haskat olivat Sinin valkoiset puuvillahanskat (koska täysvalkoisia jefuhanskoja on todella vaikea löytää alle 50e) Housut olivat Tms:stä

Mikä puvussa onnistui parhaiten: Pelipaita?

Mikä taas ei niin hyvin: Hanskoissa näkyy käsinompelu..

Mitä opit: Aina ei tarvitse mennä täysin lähdemateriaalin mukaan. Tässä tapauksessa suojukset eivät ole autenttiset lähdemateriaalin kanssa.

Korjattavaa: Sukat täytyy kiristää, peruukkia vähän pörröttää ja kypärän hankin jossain vaiheessa kunhan saan rahat kasaan omiin varusteisiin Eli shootti kypärällä on suunnitteilla ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti