maanantai 12. tammikuuta 2015

Yukicon ja uusi projekti

Yukicon oli pitkästä aikaa oikeasti kiva coni. (Ei väsyttänyt jne. niin kun yleensä) Pää syy tähän varmaan onkin se että lähdin coniin ensikertaa yksin!
Sain tulla ja mennä miten halusin eikä tarvinnut miettiä muiden aikatauluja :)

Vaikka kisa olikin myöhässä niin mikäs siinä Cosvisionin pöydällä hengatessa~ (Itseasiassa hengasin siellä melkein koko päivän xD)

Kävin illalla luistelemassa ja ilahduttamassa lapsia ja vanhempia Elsallani ^^ En uskonut että tämäkin versio on niin tunnistettava sillä yksikin noin 2 vuotias poika ei enää pystynyt luistelemaan minut nähtyään.. Synttäreillekin minut yritettiin kutsua ja sain poseerata kuvissa lasten kanssa yllin kyllin. Oli tosi mukava päivä siis ;) 
PS. Sain joululahjaksi sovitusnuken <3 Nyt elämä helpottuu ^^

Ja mitäs Frostbiteen? Tässä tämän hetken suunnitelma:

Ja vähän working progressia tylsiin iltoihinne ;D

Nämä ovat siis korsetin 'luita'
 (puupahvisuikaleita, jesarilla päällystettynä ^^)2 kommenttia:

  1. Ooh, odotan innolla tuota Elsan jääkuningatarmekkoa! 8) Itsekin melkein himottaisi tehdä se joskus ihan vaan sen takia että se on niin nätti...vaikka sitä näkeekin niin paljon kaikkialla nykyään (ja minulla soi koko joululoman päässä Let it Go kun erehdyin sen katsomaan uudestaan porukoiden kanssa =P )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei sitä loppujenlopuksi kauheasti ole ollut frostiin nyt kuulemma on tulossa se ainakin 4 mutta mitä sitten. Vois melkein yrittää saada kaikki elsat samaan kuvaan xD

      Poista