keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Cosplay Gaala

Cosplay Gaalasta siis:

Harvinaisen onnistunut Gaala!!! Vaikka ohjelma oli vähän myöhässä niin kavereiden kanssa linnoittauduttiin yläkerran parvelle ja siellä istuttiin pääasiassa koko päivä ja katseltiin ohjelmia eli pääasiassa kisoja ja fffight. Jossain välissä käytiin kuvaamassa jonka tulosta tässä:


Eli cossi oli tällä kertaa Arcana Famiglian Jolly. Sit vaan palattiin katsomaan kisoja ja juoruamaan kaverien kanssa. Fffight oli siitä jännä että ensinnäkin Teme ja muut oli onnistunut tekemään siihen ohjelmaan todella upean avaus shown! Itse fightti oli hieman tylsä osallistujen kohdalta. Sanna ehdotti että oltaisiin menty pelastamaan Teme kun show ei alun jälkeen oikein sujunut.. Olin itse sitä mieltä että PERHANA! En varmasti XDDDD Mut sitten suostuin Sannan summoniksi ja se oli oikeastaan aika hauskaa ja jossain vaiheesa edistyäkseni tässä harrastuksessa, minun on saatava hieman lavakokemista joten alkuun ihan vain tällainen tempaus: Sanna hoiti puhumisen kokonaan koska alan helposti sönköttää XDDD Kävelin vastustajan luo, otin aurinkolasit pois ja mulkaisin!! Jostain syystä yleisö tykkäsi ja sain kiitettävästi hurraata :DDD Sanna voitti sen kierroksen!

Ja myöhemmin sit mukavalla porukalla jatkoille Ale pubiin. Koska oli sunnuntai, oli mukavan rauhallista ja tyhjää. Oli oikein mukava ilta! Jossain loppuvaiheessa sitten vedettiin porukalla Gangnam style ja se oli aika mielenkiintoista X'DDD

5 kommenttia:

 1. Perhana kun ei ollut rahaa -_- ja sit tuli muitakin asioita esteeksi mut voin vain kuvitella tunnelman ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oikein hauskaa oli!!!! Missasit hirveästi >:D

   Poista
 2. Ihana Jolly!!! Oot taas niin sen näköinen! perhanan perhana kun yks osaa o/
  Ja miksi missasin sun hienon lava performanssin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!!! Lavalla oli kivaa ja ennen ja jälkeen tutisin ku -30 asteen pakkasessa XDDDD

   Poista
  2. Minä ku menen lavalle niin meinaan aina oksentaa 8D

   Poista