tiistai 13. marraskuuta 2012

The Lord of the Rings

2010
Lotrit ovat raivostuttavia elokuvia! Niin pitkäveteisiä ja hahmoja on liikaa eikä mistään tajua mitään!! Boromir on rasittava puhumattakaan Hobiteista. Ei sillä, kaikki haltiat näyttävät samalta ja hirveän ylimielisiltä. Lisäksi kaveripiirissä on yksi tai jopa useampi henkilö joka vannoo kaiken aikaa henkeen ja vereen että "Arska panee Legolasta <3333" Läppää voi heittää mutta kun vietät aikaa ihmisten kanssa joiden päässä on ajatus "Jos et ajattele samaa kun minä niin olet huono ihminen." Vähemmästäkin alkaa rasittaa!
Koko Lotrijuttu ARGH! PERSEESTÄ!!

2012
Lotrit on ihaninta mitä olen varmaan koskaan nähnyt!!! Ne ovat visuaalisesti kauniita, näyttelijät ovat mahtavia ja elokuvat ovat muutenkin kaikin tavoin todella upeasti toteutettuja :DDD Näen nyt myös ihan oikeasti kaikilla hahmoilla persoonat jotka ennen hukkuivat hahmojen paljouteen. Hauskinta tässä on se että Hobitit ovat muuttuneet rasittavista hyvin mielenkiintoisiksi hahmoiksi (Frodo näyttä ihan tyttönukelta ^^) ja Boromir saa aikaan punotusta poskilla >/////////< Ainoa ongelma tässä onkin enää että haluanko enemmän cossata Aragornia vai Boromiriä XDDD Toisaalta yksi kaveri vähän jo lupaili että tekisi minulle Boromirin jos teen itse Aragornin joten se asia taisi olla sillä käsitelty :D En ole lukenut kirjoja mutta näiden elokuvien eteen on selkeästi nähty vaivaa! Ja parasta on se kun meinaa extroissa ruveta itkemään kun koko tuotantotiimi kertoo kuinka upeaa elokuvien tekeminen oli :D Sain jo melkein haaveen ryhtyä näyttelijäksi tai mennä edes jonkin sortin elokuvalinjalle XDDD

Olen yleensä huono katsomaan kahta tuntia pidempiä elokuvia koska kädet huutaa kokoajan jotain tekemistä ja tulen helposti levottomaksi.. Silti katsoin Lotrin ensimmäisen elokuvan pidennetyn version täysin kyllästymättä. Oli siinä levyjen välissä saunatauko mutta silti X3 Ja tajusin samalla että ihmiset syö elokuvan aikana paljon kaikkea pientä ja vähän isonpaakin jotta käsillä on tekemistä XDDD

On hassua miten eri ihmisten mielipiteet ja avoimuus vaikuttavat niin eri tavalla. Kummassa seurassa itse olisit mielumin? A. "Sinun on ajateltava samoin kuin me/minä jos haluat hengata tässä porukassa" vai B. "Sinulla on oikeus omiin mielipiteisiin ja niitä on kiva jakaa keskenään :D" Omat Lotri kokemukseni ovat pääasiassa "Hei se tulee telkkarista! Voisi katsoa :D T. Jozo 12 v" Sen ikäinen riiviö niistä piru mitään tajua! Paitsi sen verran että Aragorn on kova jätkä!! ... Myöhempi mielipide: Aragorn on aikas guumah~ (ja kadehdin sen miekkailutaitoja..) Mut GIMLI ON NIIIIIIN ÄIJÄ!!!!! Varmaan lempihahmoni koko trilogiasta onkin Gimli. Myöhemmin mielipiteisiin vaikutti nimenomaan yksi kaveriporukka jonka ilmapiiri oli suht tiukka kokoajan ja jos et ollut samaa mieltä jonkun kanssa, olit täysin arvoton. Siksi että en välttämättä järjettömästi parita kaikkia elokuvan hahmoja keskenään? Sekö tekee minusta huonon ihmisen? Joo kaverit vaihtoon NYT HETI! Tästä syystä en niinkään välitä myöstään Pottereista.. Aion kyllä katsoa nekin tässä lähiaikoina jos saisin ne silmissäni vähän suotuisampaan valoon~
Ja Gimli, koska Gimli XD
Onneksi ei kauaa kestänyt kun tuli jo uusi ja paljon avoimempi kaveripiiri jossa mielipiteille oli tilaa :D Kummasti kaikki näyttää heti paremmalta kun saa vapaasti ajatella niistä mitä haluaa.

Kaksi elokuvaa ja ykkösen extroista suurin osa vielä katsomatta! Innolla odotan~

PS. Lotrin pidennetyn version extroista saa paljon vinkkejä ja cosplay kuvaamiseen!!!! Sieltä löytyy persektiivit, valot ja muuta hyödyllistä. Ja ne ovat vielä kaiken lisäksi hauskaa katsottavaan ^^ Suosittelen!

6 kommenttia:

 1. LOTR <3 Ah ne larppaushetken pienenä pyyhkeet viittoina kaverin metässä <3 ja mie jouduin aina olee gilmi koska olin hitain!
  Ne on tosiaan aivan loistavia elokuvia (ja köh syy miks hakeuduin tälle elokuva alalle) ja sen tuotantotiimin tekemisiä on niin mahtavaa katsoa extroissa!

  Minä NIIIN haluan cossata LOTRista myös! Gimli ois niin siisti cossia mut se olis liian vaikee tehä mulle. Samaten Samwise on yks jota haluisin cossia! Ja Eowyn <3 Olis siisti joskus saada koko saattue kasaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tehään saattue joskus!!!!!!!!!!!!! Jos saadaan Gimly niin AH!!!!

   Poista
  2. saattue <3 Hyvä et siekin oot koukuttunut LotRiin <3

   Poista
 2. LOTR. <3
  Olipa kiinostavaa luettavaa! >8D Ja Gimli on kyllä niin äijä! XD

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että Tolkienin ja Jacksonin tuotoksille lämmetään huonojenkin kokemusten jälkeen!

  Oon ite tekemässä nyt Arwenia (useaampaankin pukua), että jos satutte olemaan jossain conissa samaan aikaan Borgsu ja Argsu, niin saatanpa tulla nykimään hihoistanne, jos sallitte :--D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos johonkin ne tehdään niin varmaan ropeconiin ensi kesänä~ Ehkä muulloinkin :D Ja tottakai saa tulla nykimään ^^

   Poista