perjantai 15. helmikuuta 2013

Jiang Weita vähän pidemmällä aikavälillä

Tälleen päiväkirja muodossa ^^

7.1. 2013
Sain tänään housut ommeltua, vetoketjun istutettua armoriin uudelleen ja muuta pikku juttua!

11.1.2013
Tämä on siis The Rätti!
Sain paripäivää sitten vähän luonnosteltua käsi ja jalka armoreita. Enää pitäisi vaan tehdä kaavat ja alkaa vaan tekemään :D Tänään kokeilen kuinka paljon rätistäni lähtee kultaista kangasväriä kun totesin ettei maalaaminen pnnistu ja kokeilen ihan vaan pestä siitä väriä pois niin paljon kun mahdollista. Ainakin kohdista, joista maalia levisi ^^' Ostin eilen kultaista kangasta josta aion tehdä nämä kuviot. Totesin että on toimivampaa tehdä koko paska ensin kankaalle, maalaata, leikata ja sitten ommella kiinni kyseiseen rättiin. Sopivaa violettia en ole löytänyt vielä vyötä varten.. Etsintä on kovaa! Tänään teen hihat valkoiseen paitaan! Kattoo jos saisin vihdoin inspiraatiota maalata hihojen ja lahkeiden kultaköykeröt.

11.1.2013 ilta
Kokeilin kangasvärin poistoa pesukoneessa ja väriä ei juuri lähtenyt. En siis ollut silittänyt kuviota vielä mutta vinkki lapsille että väri ei sitten lähde enää pois. Sain äsken kuvioiden reunat siksakattua ja tässä käytin samaa tekniikkaa jota käytin kangaskukassa. Linkki tutorialiin. Seuraavaksi olisi vuorossa osien maalausta.

Just äsken, etsiessäni reffikuvia, törmäsin tällaiseen kuvaan:

Että saanko tässä vaiheessa vielä vaihtaa versiota? 8DD
Ja kyseessä on siis nähtävästi Dynasty Warriors 8 versio <3 MÄ VARAAN TÄN JOS TULEE RYHMÄ!!!!!! MUN BABE IKUISESTI  <33








12.1.2013
Tässä kuvassa kuvion eri kerrokset ovat eri
värisiä ja pidän ajatuksesta joten noudatan
vähän samaa tyyliä. Tasakultainen olisi tylsä
Maalaus etenee. Näissä varjostuksissa käytin samaa teknikkaa jota käytin Hijikatan takin kukissa. Jäljentämispaperi & valovarjomaalaus. Kuviothan ovat aika tasaväriset mutta pienet valot ja varjot tuskin haittaavat ^^
Nyt onkin pienen tauon paikka! Voisi vaikka aloittaa pelaamaan Togainu no Chi:tä, Pulun syödessä läppäriäni ^^'

Sain vielä myöhemmin kasattua kuvioni kankaalle! Huomasin että taakse tulevat yksinäiset viirut tein kokonaan väärinpäin joten ne teen huomenna uudestaan. Onneksi ei ole iso homma ^^ Vois vaikka mennä nukkumaan~

13.1.2013
Rätin kuviosta on tuloa ihan sairaan hieno mut oikean värinen lanka loppu ja bunr-out iski taas... EI JAKSA ENÄÄ!!!!!!!!!!
Joisin vaan mennä sängyn pohjalle itkemään ja taas kerran kysymään itseltäni, "Miksi mä teen tätä?" No töitä on vaan tehtävä, halusi tai ei.



15.1.2013
Pari viimepäivää on mennyt rätin kuvioita ommellessa~ Se vaattii vielä lisää maalaamista mutta itse pidän siitä tällä hetkellä todella paljon :D

21.1.2013
Keihäs on edennyt sen verran etä olen terää jaksanut maalata. Senkin kanssa on vielä tekemistä.. Jaksoin muutama päivä sitten liimata lisää suomuja armoriini ja päädyin siihen että Worbla-koristusten päälle tulee vielä softikset ihan vaan pehmentämään kokonaisuutta.

5.2.2013
Hienosti olen jaksanut kirjoittaa tässä välissä mitään X'D
Kuvassa on keskenräinen  rätti
Keihäs on edistynyt hieman, suomut on saatu liimattua, rätti saatu viimeisteltyä (Sitää pitää hartiasta vähän kiristää), housut ja paita on ommeltu joskin paita vaatii pientä hienosäätöä ja sitten vielä kultaköykeröt niihin molempiin. Käsi- ja jalka-armorit eivät muodostu niin hyvin kun pitäisi.. mutta yritys on kova ja ne on saatava tehtyä!!!!
Tänään on varmaan vuorossa peruukin leikkaus ja softisrajojen liimausta armoriin. Vois yrittää saada rintaan tulevat kuviot tehtyä.. Eihän se vaadi kun aloittamisen mutta kun sekin on niin vaikeaa X'D Jos viikonloppuna sais armorin maalausta aloitettua.


Kuvion tekemisestä voin sen vähän antaa vinkkiä:



 Käsi- ja jalka-armorien koristukset on tehty! Helmet löytyi suhteellisen halvalla Sinooperista. Nämä on siis tehty softiksesta, maalattu akryyli ja spraymaaleilla ja päällä lakkaa.


8.2.2013
Vihdoin tuntuu että asiat etenee!! Rätti on täysin valmis ja armorin maalaaminen on aloitettu!

11.2.2013
Armori on pientä viimeistelyä vaille valmis, käsi ja jalka-armorit aloitettu. Myös peruukki on aloitettu.
Mutta tässä vaiheessa minun on suruksenne ilmoitettava että en tule laittamaan Jiang Weitä päälle Frostbiteen.. Vedin koko cossin päälle tuossa yksi ilta ja vain tajusin että se ei herätä mitään innostusta minussa.. Jotain siitä puuttui.
Se oli ahdistava päällä.. Tämä on enemmän photoshoot cossi, mutta jos joskus tulee olo että on pakko saada jotain eeppistä heitettyä päälle mutta aikaa on vain tyyliin viikko niin tämä on sitä odottamassa. Ja armoria oli sen verran kiva maalailla että sitä saatan iltapuuhasteluna jatkaa Frostin jälkeen kun ahdistus siitä "ettei tarvitse tehdä mitään mutta haluaa silti" painaa päälle niin on olemassa jotain tekemistä :D
Vaikka kaikki on pientä askartelua vaille valmista niin tämä jää toiseen kertaan mutta Lupaan että ainakin kuvia siitä tulee jossain vaiheessa. Pyydän anteeksi niiltä jotka odottivat tätä cossia Frostbiteen..

Tässä suomut maalattu valmiiksi
Parempi kua edestä vaikka suomuken
maalaukset oli kesken~
 
Aragornin sanoin voin sen luvata ^^

Tämä coni menee vanhoja cosseja kierrättämällä. En ole vielä ihan varma mitä laitan. Onneksi monia hyviä pukuja on kertynyt viimeiseltä vuodelta niin eiköhän sieltä jotain löydy ^^
Älkää vihatko mua ;^;

2 kommenttia:

  1. Tä näyttää kyllä niin coolilta noiden kuvien mukaan! Minua ei haittaa ettet laita tätä cossia Frostiin koska en itse ole sinne menossa hörrhörr. x) Mutta joo siis.. ööh, mua kiinostaa kans joskus tehä DW cossi joten saisko paricossaaminen sua innostumaan laittamaan Jiang Wei johonki coniin? 8D Tosiaan ei olis lähitulevaisuudessa koska tällä hetkellä mulla on cossiprojekteja että riittää ja DW-cosseihin mulla ei vielä ole tarpeeksi skills.. XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisin vaikka tullakki sulle pariks :DDDDD Kerrot vaan sitten mihin coniin~

      Poista